szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bárhogy is dönt a kormány, a BKK járatain továbbra is el kell takarni az arcot, a főváros ugyanis nem tartja időszerűnek az előírás felülvizsgálatát.

Koronavírus-járvány
Fellélegezhet kicsit a világ, a Covid-19 ugyan nem tűnt el, de nem keseríti meg a mindennapokat. Ám visszatér-e? És mi van a betegség utóhatásaival? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Eltörölheti a kormány a kötelező maszkviselést a tömegközlekedési eszközökön, legalábbis erre lehet következtetni Müller Cecília országos tiszti főorvos szavaiból. Müller az operatív törzs sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány szerdán dönt az időseknek fenntartott vásárlási sávról és a tömegközlekedési eszközökön előírt maszkviselésről,

e tekintetben is várható változás.

A kormány május 4-ével írta elő a kötelező maszkviselést országosan, amit Budapesten Karácsony Gergely egy héttel korábban elrendelt a BKK járataira. Megkeresésünkre a főváros sajtóosztálya azt közölte, Budapesten a főváros dönt majd ennek esetleges megszüntetéséről, azonban jelenleg ezt nem tartják időszerűnek.