Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekesnő őszintén vallott érzéseiről.

    PAP 9696 (1)
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Tóth Gabi Instagramján osztott meg egy közös fotót szerelmével, Papp Máté Bencével, amin önfeledten táncolnak. Az énekesnő a tánc világnapja alkalmából azt is elárulta, hogy miért fontos neki ez a mozgásforma. Mint mondta, a tánc gyerekkora óta a közösséget, fegyelmet, kitartást, boldogságot, szabadságot, önismeretet, biztonságot és az önkifejezést jelenti számára.

    Hálás vagyok, hogy 25 éve az életem része lehet! Nem tudnék csak énekelni, mert mindig egy űr lenne bennem a tánc hiányától. Ma pedig a tánc világnapja van! Éljen a tánc! Minden nap! Minden életkorban és élethelyzetben

    – fogalmazott az énekesnő posztjában.

  • Megerősítette a hírt a korábbi sportolónő.

    GettyImages-120070134
    Fotó: Harry Engels / Getty Images Hungary

    Gyenesei Leilála újra rátalát a szerelem, tudta meg egy olvasóriporterük által a Blikk. Mint írják, az egykori világbajnok öttusázó egy budapesti étteremben romantikázott új párjával. A lap azt is kiderítette, hogy Borsány-Gyenes András, a luxemburgi székhelyű Network4 Media Group elnöke a szerencsés férfi. Gyeneseit is megkeresték, aki bár szűkszavúan nyilatkozott, viszont elismerte, hogy valóban egy párt alkotnak.

    „Igen, együtt vagyunk, nincs ebben semmi titok. Éljük a teljesen normális, hétköznapi életünket, kölcsönös szeretetben, szerelemben és tiszteletben, a gyermekeinkkel együtt. És ez az, amit szeretnénk is megtartani magunknak, ezért – ahogy eddig sem – ezután sem szeretnénk ezzel kapcsolatban szerepelni... Szakmai kapcsolatból alakult ki közöttük egy mély barátság, majd végül abból szövődött szerelem” – nyilatkozta a lapnak Gyenesei Leila.

    A 38 éves műsorvezető kislánya, Mimi édesapjával, Feke Pállal a gyermek születése után egy évvel elváltak. Ezt követően kollégájával, Monoki Lehellel alkotott egy párt, akivel a Párharcot is megjárták, de két év után kapcsolatuk zátonyra futott. Nemrég szeretett édesapját is elvesztette Gyenesei, ezért úgy tudni, nehéz időszakon van túl, így a gyászban nagy támasza lehet új párja.

  • sváby
    Fotó: RTL

    Sváby András az Adom a napom hétfői adásának vendége, melyben az egész napját követhetik végig a nézők, majd este Geszti Péterrel beszélget a stúdióban. Az ATV műsorvezetője a napközbeni steamingben gyerekkoráról és édesapjáról, Sváby Lajos Kossuth-díjas festőművészről mesélt.

    Amikor én kisgyerek voltam, és még nem dolgozott főiskolán tanárként, akkor vagy eladott képet, vagy nem adott el képet. Amikor eladott képet, akkor habzsidőzsi volt, akkor relatíve jól éltünk, amikor pedig nem adott el képet, akár három-négy-öt hónapig, fél évig, akkor meg elképesztő córesz volt

    – elevenítette fel emlékeit a tévés. Mint mondta, az édesapja elképesztő gyorsan tudott olvasni, ezért amikor megvett egy könyvet, azt legkésőbb másnapra eladta egy antikváriumban, hogy ételt vegyen belőle nekik.

    Tényleg napról napra, hétről hétre éltünk...

  • A fiatal szerint nem szabad reagálni a bántó szavakra, mert azzal csak szítani lehet a tüzet.

    Képernyőfotó 2024-04-29 - 11.25.34.png
    Fotó: TV2

    A Mokka vendége volt hétfő reggel Horváth Csenge, akit arról faggattak a műsorvezetők,  hogy bírkózik meg a sok bántó kommenttel, amit online kap, valamint milyen kritikákkal szokták betalálni őt.

    Mint mondta, elsősorban azzal bántják, hogy protekciós, és csak híres szülei végett tart ott, ahol. Épp ezért nemrég meg is osztott közösségi oldalán egy interjú-részletet, amelyben arról beszélt, ha visszamehetne az időben, megkérné édesanyját, ne mutogassa őt gyerekként.

    Nyilván ezzel ő már nem tud mit csinálni, ha szeretné, ha nem, akkoriban még ki gondolta volna, hogy ilyen egy elkorcsult világ lesz az internet által. Egy büszke anyukáról beszélünk, aki tök egyértelmű, hogy büszkén mutogatja a gyerekét, csak hát nyilván aztán kicsit megfordult közben a világ.

    Emellett sokszor szembesül azzal is, hogy valótlanságokat állítanak róla az emberek.

    „Nagyon igyekszem odafigyelni, hogy a magánéletemről a lehető legkevesebbet osszak meg, de még így is ki tudják forgatni azt a két mondatot, amit esetleg elmondok, még így is ki tudnak találni olyan dolgokat, aminek köze sincs a valósághoz. Ezt is meg kell tanulni kezelni, teljesen felesleges elkezdenem magyarázni a bizonyítványomat, mert én tudom, az én szerettei, hozzám közelállók tudják, hogy mi az igazság, a többivel meg most mit tudok csinálni?” – jelentette ki a fiatal, a vele egykorú lányoknak pedig azt tanácsolta, nem foglalkozzanak a jött-ment emberek véleményével, mert az arra történő reakcióval úgyis csak szítanák a tüzet.